emotional intelligence, e-learning, leadership development

За да го полагате тестот внесете го кодот за идентификација - ИД код (од осум цифри) кој можете да го најдете на задната корица на книгата и притиснете „Регистрирај се“.

ID Code:    

Запомнете дека овој код е од полза за ТЕСТОТ ЗА ЕМОЦИОНАЛНА ИНТЕЛЕГЕНЦИЈА. Кога ќе го завршите тестот ќе можете во кое било време да се вратите назад и да имате пристап до вашите резултати.


If you are having trouble locating the ID code, please contact TalentSmart® Customer Service for assistance at (888) 818-7627 (US toll free), (858) 509-0582 or Click Here to send an online request.


Ако веќе сте го полагале тестот ве молиме да ја внесете вашата адреса на електронска пошта и лозинката и притиснете „најави се“ за да продолжите:

Адреса на ел. пошта
Лозинка
   
Ја заборавивте вашата лозинка?